بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در پی ورود چند نفر از هواداران یک فرقه تندروی مقیم انگلیس به بالکن سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن و اهانت به پرچم مقدس کشورمان گفت: بلافاصله پس از وصول این خبر آقای عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران را به سفیر انگلیس در تهران منتقل کرده و خواهان محافظت کامل پلیس از دیپلمات های کشورمان در لندن، و برخورد فوری پلیس با مهاجمین شد.
قاسمی افزود: سفیر انگلیس در تهران نیز ضمن ابلاغ عذرخواهی رسمی دولت انگلیس گفت پلیس ضدشورش انگلیس در محل حضور یافته و اوضاع را تحت کنترل دارد. وی گفت تمامی اقدامات لازم برای محافظت از جان دیپلمات های ایران و جلوگیری از ورود مهاجمین به داخل سفارت به عمل آمده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کرد: معترضان به سفارت ایران در لندن دقایقی پیش توسط پلیس انگلستان دستگیر و با دخالت پلیس مسئله تمام شد.
کافی است محل در نظر گرفته شده برای سایت رصد امواج ناشی از آزمایشات هستهای را که حوالی میدان انقلاب است، روی نقشه مشخص کرده و سپس فاصله آن را با نهاد ریاست جمهوری و سایر نهادهای حساس نظام بسنجیم.
هنر دیپلماسی در دنیا، هنری پویا و در حال تکامل است و الزاما همان شیوههایی که برخی دیپلماتهای کشورهای در حال توسعه در دانشگاههای غربی آموختهاند، همان شیوههای مورد استفاده توسط سیاستمدارا غربی نیست
نوع برخورد مقتدرانه امیر دریابان شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، و به نوعی دیگر،محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان با وزیر فرانسوی که قبل از سفر به ایران اظهارات لغو و مداخلهجویانه زیادی علیه کشورمان انجام داده بود، رساننده این پیام بود گه جمهوری اسلامی سر منافع امنیت ملی خود با هیچ کشوری مصالحه نمی کند. جنس عزتمندانه و مقتدرانه گفتگوهای مطرح شده بین شمخانی و ظریف از یک سو و لودریان و هیات فرانسوی از سوی دیگر، نشان داد که دیپلماسی در مفهوم مدرن تنها منحصر در تبادل لبخند و رعایت یکطرفه آداب مهمانداری و پهن کردن فرش قرمز نیست و در دنیای امروز، در ملاقات بین مقامات حتی یک اشاره چشم و نوع دست دادن هم حاوی کارکردهای دیپلماتیک و رساننده پیامهای سیاسی هستند.
هواداران فرقه شیعه انگلیسی از ساعتی پیش با حمله به سفارت ایران در لندن، وارد فضای سفارت ایران در این شهر شدند
امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگکننده کل ارتش جمهوری اسلامی
ایران در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دوره بیست و هفتم و یازدهم دانشگاه
جنگ که امروز سهشنبه ۸ اسفندماه برگزار شد، گفت: امروز کشور برای برای
تحقق اقتصاد مقاومتی و برای غلبه بر محیط امنیتی نیاز به مدیریت جهادی
دارد. وی
ادامه داد: نه تنها نیروهای مسلح، بلکه تمام کشور امروز نیاز به مدیریت
جهادی دارد. سیاری گفت: برنامه ریزی، تصمیمگیری، سازماندهی خوب، استفاده
مناسب از امکانات، خلاقیت، رشد، و توانمندسازی از مهمترین ابعاد مدیریت
جهادی است. معاون هماهنگکننده ارتش خطاب به دانشجویان دانشگاه جنگ ادامه
داد: امیدواریم نهایت بهرهبرداری از دانشگاه دافوس را داشته باشید و ما هم
از توانمندی فارغالتحصیلان این دانشگاه در ماموریتها استفاده کنیم و در
این میان شما باید این آموزشها و دانشی که فرا گرفتهاید را در آینده سازی
ارتش جمهوری اسلامی ایران استفاده کنید و همیشه باید آماده مقابله با
تهدیدات دشمنان باشید. سیاری تصریح کرد: مجاورت با اقیانوس هند هم تهدید
است و هم فرصت؛ اگر از دریا استفاده شود فرصت محسوب میشود، در غیر اینصورت
تهدید است.
سنگ اندازی و کارشکنی ریاض در مناسبات بازار انرژی ایران با کشورهای منطقه،موضوع جدید و نوظهوری
نیست. پیش از این به کرات،اخبار و گزارشات منتشر شده از سوی رسانههای داخلی و خارجی موید کارشکنی ریاض علیه تهران در بازار نفت بوده است، تا جایی که بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران حوزه سیاسی و اقتصادی، بخشی از تحریم های غربی ها علیه ایران با محوریتِ واشنگتن را ناشی از تضمینهای نفتی سعودی ها به آمریکایی ها و غربی ها قلمداد میکنند. به هر حال، مذاکرات برجام، برخی از این تحریمها را رفع، برخی را تعدیل کرد و البته همچنان برخی از این محدودیتها و نارساییها به قوت خود باقی است که تبیین و واکاوی آن را به مجال دیگری موکول میکنیم. آنچه که موضوع بحث گزارش ذیل است به تحرکات اخیر گازی سعودیها علیه تهران در بازار گاز منطقه و بویژه خط لوله موسوم به تاپی معطوف میشود. به واقع، در صورت پیشروی هر چه بیشتر ریاض در این عرصه،فرصت صاردات گاز ایران به دو کشور هند و پاکستان از دست خواهد رفت
مراسم دانش آموختگی دورههای بیست و هفتم و یازدهم حرفهای دانشگاه
فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز سهشنبه 8اسفندماه در
دانشگاه جنگ برگزار شد.
در این مراسم امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندهان نیروهای چهارگانه آجا و مقامات عالی رتبه نظامی حضور داشتند.
انتهای پیام/
این اولین سفر روحانی به استان هرمزگان از ابتدای کار دولت دوازدهم است و یکبار نیز در ۶ اسفند سال ۹۲ به عنوان رئیس دولت یازدهم از این استان دیدار کرد. در پی این سفر مصوبات و برنامههایی برای رشد و توسعه هرمزگان تصویب شد و به نظر میرسد یکی از اهداف عمده سفر امروز رئیس جمهور به این استان پیگیری مصوبات قبلی و اطلاع از روند اجرای آنها است،
نزدیک به پنج سالی میشود که منطقه غوطه شرقی در نزدیکی دمشق پایتخت سوریه با تحولات متعددی روبه روست. این منطقه روزی به اشغال داعش در آمد، روزی جبههالنصره در آن به قدرت رسید و امروز در شرف آزادی کامل توسط محور مقاومت و ارتش سوریه است. در این میان، اما عدهای از مخالفان دولت بشار اسد که آمریکا آنها را تروریست میانهرو میداند! او و حامیانش را مسئول این ناامنیها میدانند.